Indbrudssikre Døre

Sikringsdøre til industri

Beskyt dig selv effektivt mod indbrud

Hvis der er indbrud i dit eget hjem eller kontorbygning, er det altid en dramatisk oplevelse for ofrene. Ikke alene påvirkes din følelse af privatlivets fred stærkt krænket efter et indbrud, men der er også tab af vigtige dokumenter eller værdigenstande, som kunne have en høj økonomisk eller sentimental værdi.


Selvom du udstyret dit hjem med et alarmsystem og en solid lås, er det måske ikke tilstrækkeligt nok til at forhindre et indbrud. Svage punkter kan være gamle dørhængsler og dørrammer, som tyve vil have nem ved at omgå. Også dårligt overvågede kælderindgange eller sidegange til kontorbygninger eller lagerhuse er ofte utilstrækkeligt sikret mod tyveri. Tyve føler sig ude af syne og får hurtig adgang. Så vælg ikke at undgå denne risiko, og installer en derfor en  sikkerhedsdør!.

AB Porte og Døre har gennem deres samarbejdes partner i mange årtier tilbudt sine tilfredse kunder en bred vifte af indbrudssikrede sikkerhedsdøre. Det er ligegyldigt, om du vil bruge sikkerhedsdørene til private eller industrielle og kommercielle formål. Derudover er sikkerhedsdørene tilgængelige i mange materialer, såsom plast, træ, stål samt i forskellige optikker, f.eks. Med ruder. Forbered dig før tyven kommer med en indbrudssikker dør, så har tyve ingen chance for at invadere dit hjem med et værktøj eller ved fysisk vold.

Sikkerhedsdøre er opdelt i 6 forskellige modstandsklasser RC 1 til RC 6 (tidligere fra WK 1 til WK 6). RC 6 betegner den højeste modstandsklasse. Hvis du ejer en lejlighed eller et hus, er modstandsklasserne RC 2 til RC 3 normalt tilstrækkelige. For en normal kontorbygning anbefales en modstandsklasse RC 3. Selvfølgelig er en højere modstandsklasse mulig.

Professionel rådgivning for eksempel af politi rådgivningscentre afslører behovet for ekstra specielt udstyr såsom alarm eller paniklås. Siden 2010 er den ydre dør standard DIN EN 14351-1 obligatorisk. Af denne grund er alle sikkerhedsdøre til udendørs brug CE-mærket for certificering.

Tekniske datablade

Datablade: one wing

Datablade: two wing

Datablade: Prison Cell Door

Sikkerhedsklasserne RC2 - RC5?

Billeder af Indbrudssikre Døre