Skudsikre Døre

 

Skudsikre Døre

Sikkerhedsdørene fra AB Porte og Døre er certificeret i henhold til EN 1627 - og giver afhængig af type indbrudsbeskyttelse klassificeret i modstandsklassifikation RC2 til RC6. Disse klassifikationer blev verificeret i teststande hos autoriserede institutter med fuldt monterede og funktionelle dørelementer.


Ekstra udstyr som glas og ventilationsgitter blev også testet. Der kan installeres et bredt udvalg af forskellige låsekombinationer samt installation af forskellige andre komponenter.

Sikkerhedsdørene til klassificering RC2 til RC4 kan være udstyret med alle egnede låsesystemer. Da hver dør fremstilles individuelt efter kundens krav, er installationen af elektroniske adgangs- og overvågningssystemer ikke noget problem med disse sikkerhedsdøre.

Skudsikre døre og indbrudssikre døre er testet ifølge.

Indbruds norm:   EN 1627  klasse RC2 op til RC6
Skud sikrings norm:  EN 1522  klasse FB4 op til FB7
Lyd isolerings norm: EN ISO  10140-2 klasse op til 51 dB
Brand klasse norm:  EN 1634-1  Klasse 30 op til 90 minutter

Den kuglebeskyttende ståldør forhindrer kugler i at gå gennem døren. Dets anvendelsesområder omfatter fx sikre lokaler i lufthavne og togstationer, politistationer, banker, retsbygninger, men også private bygninger, der kræver et højt sikkerhedsniveau.

Billeder af Skudsikre Døre