Oversvømmelsesbeskyttelse

  

Oversvømmelsesbeskyttelse

Vores speciale døre, vinduer, porte og brandsikre ledhejseporte er utrolig velegnet til områder hvor der stilles store krav til væskekontrol i dagligdagen, ved uheld, brand i ATEX-137 områder hvor der ligeledes ofte kræves kontrol af væsker ved lækager, uheld eller brand.


AB-Portes samarbejdes partner har udviklet er unikt produkt som kan integreres i en ledhejseport. Væske barrieren kan designes i forskellige højder og vores standart program er helt op til 1000 mm i højde. Hvis der er krav til endnu højere er dette også mulig.

Vores muligheder inden for væskebarrierer er ubegrænset og unik og skalerbar til dit behov og krav.

Væske gennemtrængning ved brug af denne væskebarrierer er næsten nul. Vores væskebarriere har en max spild på 1 liter pr. meter pr. time. Dette er i kontrast til andre løsninger der er på markedet som også er integreret i portene.

Væske barriaren er ofte valgt sammen med en brandport, men det er også mulig og bruge produktet som en stand-alone version, for eksempel i eksisterende bygninger, eller i en ny ledhejseport.

 

Døre og vinduer
Naturlige kræfter som storm og oversvømmelser bliver mere og mere ekstreme. AB Porte og dørs oversvømmelsesdøre og vinduer er designet til dette formål. Underjordiske garager, lejlighedskomplekser, industribygninger: brugen er alsidig.

INSPEKTION: Intet oversvømmelseselement, dør eller vindue forlader ikke vores produktions lokaler uden at blive inspiceret for funktion og uigennemtrængelighed. Fabrikken har etableret en speciel teststand for at kontrollere disse elementer. Efter at have bestået testene modtager elementerne en etiket og en testrapport.

Yderligere information

Tekniske datablade
HT 1-0,9
HT 1-1,5
HT 1-3,5
HT 50-1 (en fløjet)
HT 50-2 (to fløjet)

Skydedør
HT 50-1 ST

Fast glas rude
HF 50

Billeder af Oversvømmelsesbeskyttelse