Ledhejse Porte til Erhverv

  

Ledhejse Porte

Panelet der er et centralt element i sammensætningen af en ledhejseport, optræder i forskellige former: Groove, Fyldning, Flat, Micro-Rib.


Panelet har CE-mærkning i den nye standard EN14509. Alle modeller har samme karakteristika: komfort, sikkerhed, robusthed og pålidelighed. Dette i kraft af den tekniske opbygning af dobbelte stålplader med tykkelse mellem 0,50 mm og 0,7 mm, og isolering af høj kvalitet polyurethan med en vægtfylde på ± 45Kg/m3.

En gummi liste anvendes til at tilvejebringe en perfekt tætning mellem panelerne, herved sikres maksimal isolering af porten.

Vi har også paneler lavet af alumniumplade med en tykkelse på ± 0,6 mm. Panelet er udført med ''Fingersafe'' for at minimer risikoen for klemning af fingrene ved lukning og åbning.

Panelerne har en tykkelse på 40 mm, med to forstærkendende stålindlæg for at sikre en fast og sikker samling af alle komponenter. Denne konstruktion gør det muligt for panelet at opnå optimale egenskaber med hensyn til varmeisolering, lydisolering, vandtæthed og belastning på grund af vindtryk.

Billeder af Ledhejse Porte til Industri