Foldeporte til erhverv

Foldeporte - Horisontal

Foldeporte - Horisontal

Pladsbesparende, med mange flere muligheder. Compact-porten adskiller sig fra traditionelle rulle- eller sektionsporte. Den veludviklede teknologi betyder, at Compact-porten ikke har behov for den store vedligeholdelse og er nem at betjene.

 

Det særlige skinnesystem betyder, at der ikke er behov for hverken kontravægtsystem eller ophæng i loftet.

 

Foldeporten kan monteres mange forskellige steder. Den blokerer ikke for kraner eller kabler eller for vinduer eller belysning. Hvis der ikke er plads til en sektionsport indvendigt i bygningen, kan Compact-foldeporten også monteres udvendigt.

Compact-foldeporten er udviklet og fremstillet af Rolflex Nederland BV i Holland. Porten er nu i mange år blevet leveret til kunder i mange forskellige sektorer over hele verden. Foldeporten er f.eks. leveret til McLaren i Storbritannien, Airbus i Frankrig, Ferrari i Italien og i hele bilindustrien i Tyskland, herunder Volkswagen, Audi og Mercedes.

Compact-foldeporten fås som traditionelle sektionsporte også i forskellige design. Grundmodellen fås i ti standardfarver; alle andre farver efter anmodning. Der kan indbygges firkantede eller ovale vinduer eller fuldt laminerede paneler. Fuldt udsyn-porten har et portblad med fuldt laminerede paneler. Compact-foldeporten kombinerer kort sagt det bedste fra rulle- og sektionsporte i én unik port. Porten kan fås, så den passer til ethvert budget, og kan passe ind alle vegne.

Billeder af Folde Porte - Horisontal


Foldeporte – Lodrette paneler
Foldeporte – Lodrette paneler
Foldeporte – Lodrette paneler

Foldeporte – Lodrette paneler

Foldeporte, der åbner sidelæns, er designet til at modstå hård krævende brug og varierende vejrforhold uden at påvirke driftssikkerheden negativt. Du kan også få foldedøren udstyret med elektriske åbning samt med vinduer eller helt i glas. Dette er et glimrende valg af port til f.eks. lader, brandstationer, butikker eller bilvaskehaller.

 

Portene produceres for AB Porte af Findoor, og bygger dermed på mere end 35 års er faring med produktion af foldeporte.

Miljø rigtige:
Findoors foldedøre hjælper med at forhindre overførsel af varme i løbet af året, hvilket medfører besparelser i opvarmnings- og afkølingsomkostninger, for foldeporte lukker for fugt og udeluft fra indvendig.

Den han- og hund designede gummitætning mellem paneler samt dørkanten sikre en høj tætnings grad, når døren lukkes, og adskilles straks fra hinanden, når døren åbnes. Det endelige resultat er en vejrtæt, varmetransmissionsblokerende dør med vejrafskærmning, der er god i mange år.

Foldedørene med vinduer er også meget vejrtætte. Hvis man vælger de fuldglaserede porte, hvor meget af overfladen er glas, hvilket gør den noget mindre termisk effektiv.

Unik port med minimum vedligeholdelse.
Hver enkelt dør er fremstillet på vores egen fabrik, så den passer præcis til specifikationerne fra hver enkelt kunde. Det betyder, at du får præcis den dør, du ønsker med hensyn til dimensioner og udseende.

Et minimalt antal bevægelige dele betyder maksimalt problemfri og driftssikker dør. Efter installationen vil foldedøren nemt holde de næste 20 – 30 år med blot en smule vedligeholdelse. Hvis du forventer at få vedligeholdelsesbehov oftere, kan du underskrive vores Findoor Carefree-kontrakt, hvorved du outsourcer vedligeholdelsen til os.

Sikkerhed: Ved åbning af en foldeport undgår man tunge løft og bøj i ryggen. De smørefri hængsler giver minimal friktion.

Design: Porte i industri- og andre bygninger har ofte stor betydning for bygningens udseende. Takket være fleksible produktionslinjer, kan vi tilgodese den enkelte kundes specielle ønsker, feks. forskellige vinduesudformning og placeringer, samt portens farvesammensætning.

Spørg vores eksperter om flere muligheder:
Foldedørene kan udstyres med trådløse fjernbetjeninger. Én fjernbetjening kan åbne eller lukke flere døre samtidigt. Dørene kan også monteres med elektriske fotoceller, eller dørene kan åbnes blot ved at få monteret en trykknapkontakt på væggen.

Du kunne også få foldedøre med vinduer i panelerne eller med paneler helt i glas. Vinduerne er lavet af termoglas med dobbelte ruder, som bevarer klarheden i ti år. De fuldglaserede foldedøre er fremstillet ved at indramme glasenhederne med aluminium, 2” i tykkelse. Disse paneler samles derefter med nøjagtig de samme dele, som de normale foldedøre er.

De fuldglaserede foldeporte er et glimrende valg på for eksempel bilhuse og brandstationer, hvor dørene skal være stilrene og ikke skabe hindringer for
de indvendige rums synlighed.

  • CE-approval for manual and machine operated folding doors, EN 13241-1
  • CE-approval for EI30 fire resistant folding, SFS-EN 1634-1
  • Water proof: 3 EN 12489 and EN 12425
  • Wind pressure: 4 (up to 4 meters height) EN 12444 and EN 12424
  • Airtightness: 4 (depending of the door size) EN 12427 and EN 12426

 

Billeder af Folde Porte – Lodrette paneler