Folde Porte til Erhverv

 

Folde Porte - Horisontal

Pladsbesparende, med mange flere muligheder. Compact-porten adskiller sig fra traditionelle rulle- eller sektionsporte. Den veludviklede teknologi betyder, at Compact-porten ikke har behov for den store vedligeholdelse og er nem at betjene.

 

Det særlige skinnesystem betyder, at der ikke er behov for hverken kontravægtsystem eller ophæng i loftet.

Foldeporten kan monteres mange forskellige steder. Den blokerer ikke for kraner eller kabler eller for vinduer eller belysning. Hvis der ikke er plads til en sektionsport indvendigt i bygningen, kan Compact-foldeporten også monteres udvendigt.

Compact-foldeporten er udviklet og fremstillet af Rolflex Nederland BV i Holland. Porten er nu i mange år blevet leveret til kunder i mange forskellige sektorer over hele verden. Foldeporten er f.eks. leveret til McLaren i Storbritannien, Airbus i Frankrig, Ferrari i Italien og i hele bilindustrien i Tyskland, herunder Volkswagen, Audi og Mercedes.

Compact-foldeporten fås som traditionelle sektionsporte også i forskellige design. Grundmodellen fås i ti standardfarver; alle andre farver efter anmodning. Der kan indbygges firkantede eller ovale vinduer eller fuldt laminerede paneler. Fuldt udsyn-porten har et portblad med fuldt laminerede paneler. Compact-foldeporten kombinerer kort sagt det bedste fra rulle- og sektionsporte i én unik port. Porten kan fås, så den passer til ethvert budget, og kan passe ind alle vegne.

Billeder af Folde Porte - Horisontal


Folde Porte - Vertikal

Duo porten er resultatet af mange års forskning og udvikling. I Duo-porten har vi kombineret det bedste fra to typer. Du får en port, der er stærk som en rammekonstruktion og med en isoleringsevne som en sandwichkonstruktion.

 

Portene produceres for AB Porte af Reco Port AB i Sverige, og bygger dermed på mere end 40 års erfaring med produktion af foldeporte.

Konstruktion: I Duo-porten er der brudte kuldebroer.  Duo: En vedligeholdelsesfri ”energiport”.

Som isoleringsmateriale bruges der højkvalitets, miljøvenlig styrenplast. Porten speciallimes, hvilket giver en fuldstændig tæt samling uden luftlommer og den bedste stabilitet. Derudover er Duo fremstillet af en galvaniseret rørprofilramme i dimensionerne 50x50mm, hvorpå alle belastede dele er fastgjort, som feks. hængsler. Port bladet er 57mm tykt og mindsker, pga. isoleringen, behovet for opvarmning.

En Duo-ports konstruktion sikrer den nye ports gode egenskaber år efter år. 

Sikkerhed: Ved åbning af en foldeport undgår man tunge løft og bøj i ryggen. De smørefri hængsler giver minimal friktion.

Design: Porte i industri- og andre bygninger har ofte stor betydning for bygningens udseende. Takket være fleksible produktionslinjer, kan vi tilgodese den enkelte kundes specielle ønsker, feks. forskellige vinduesudformning og placeringer, samt portens farvesammensætning.

Billeder af Folde Porte - Vertikal